Bild på Subhis farfar bakom disken i hans klockaffär på 40-talet

Tack vare en matlåda

CONSTANTLY:s historia sträcker sig tillbaka till 1940-talet då min farfar fick lära sig urmakaryrket av en släkting. Släktingen var villig att ta emot honom, men bara på ett villkor. Han ville ha en lunchlåda varje dag i utbyte mot att han lärde upp farfar till urmakare. De bytte mat mot kunskap, varje dag fram tills hans verksamhet som yrkesman och egenföretagare började 1940.

1940-talet innebar oroliga tider men trots svårigheter blev han en framgångsrik och uppskattad urmakare. Sedan tog min far vid och förde stolt, efter en grundlig utbildning inom familjeföretaget, urmakeriets tradition vidare till mig. Som grundare av klockmärket CONSTANTLY är jag idag tredje generationens urmakare och bär med mig familjens värderingar och kunskaper. Det är därför ville jag ta den yrkesmässiga traditionen ett steg längre. Drömmen blev att skapa en klocka som jag själv önskade bära på min arm och som kan gå i arv till nästa generation.

LÄS MER OM VÅR HISTORIA

Vit handske håller i blå CONSTANTLY OF SWEDEN elegance klocka

CONSTANTLY – konstant!

CONSTANTLY OF SWEDEN är ett svenskt klockvarumärke grundat av Subhi Aldabbagh. Årtionden av erfarenhet genom familjetraditioner inom klockindustrin har lagt grunden till CONSTANTLY:s unika hantverk. Vår ambition är att skapa klockor i Sverige vars funktionalitet och prestanda är något utöver det vanliga. Klockorna ska behålla sitt värde under många år, kunna ärvas vidare och bli uppskattade av kommande generationer. Kvalitet är värdefullt och eftersträvansvärt. Slit-och-släng får andra ägna sig åt.

Alla klockor CONSTANTLY OF SWEDEN tillverkas i Sverige och kan därmed officiellt få en stämpel där det står ”Made in Sweden”.

Bild på Subhis farfar bakom disken i hans klockaffär på 40-talet

Tack vare en matlåda

CONSTANTLY OF SWEDEN:s historia sträcker sig tillbaka till 40-talet då Subhis farfar fick lära sig urmakaryrket av en släkting. Släktingen var villig att ta emot honom, men bara på ett villkor. Han ville ha en lunchlåda varje dag i utbyte mot att han lärde upp farfar till urmakare. De bytte mat mot kunskap, varje dag fram tills hans verksamhet som yrkesman och egenföretagare började.

1940-talet innebar oroliga tider men trots svårigheter blev Subhis farfar en framgångsrik och uppskattad urmakare. Efter en grundlig utbildning inom familjeföretaget tog Subhis far stolt över verksamheten och förde traditionen vidare.

Nu var det dags för Subhi att ta över familjeföretaget, men han nöjde sig inte bara med det. År 2017 grundades klockmärket CONSTANTLY OF SWEDEN och Subhi är idag en tredje generationens urmakare och bär med sig familjens värderingar och kunskaper. Drömmen var att skapa en klocka som Subhi själv önskade bära på sin arm och som kan gå i arv till nästa generationer och den har nu gått i uppfyllelse.

LÄS MER OM OSS

Tack vare en matlåda

Precis som min farfar heter jag Subhi, och det är inte bara namnet vi har gemensamt. Både för honom och mig har yrket varit viktigt. Ambitionen att uppnå högsta kvalitet i det vi arbetar med har varit en ständig drivkraft och ur detta har drömmen om att erbjuda ett eget klockmärke vuxit fram. CONSTANTLY – ständigt!

Min strävan i designprocess och konstruktionsarbete är att skapa klockor vars funktionalitet och prestanda erbjuder något utöver det vanliga. Klockorna ska behålla sitt värde, kunna ärvas vidare och bli uppskattade av barn och barnbarn. Kvalitet är alltid värdefullt och eftersträvansvärt. Slit-och-släng får andra ägna sig åt.

LÄS MER OM VÅRT ARBETE